Therapie

Expressive Arts Therapies

Binnen Centrum Vaktherapie, te Maastricht, spelen zich verschillende vormen van ervaringsgerichte therapie af. Allen verbonden met de kunsten, expressie en spelenderwijs leren. Onze overtuiging is dat mensen leren door te doen en te ervaren waarbij fysieke, speelse en creatieve kanten worden aangesproken.
Al onze therapeuten hebben de opleiding tot vaktherapeut (voorheen: creatief therapeut) gevolgd. Je bent altijd welkom om te bellen of langs te komen voor een vrijblijvend gesprek! Stuur ons een bericht als je vragen hebt en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op. Zoek je groepstherapie of creatieve therapie beeldend? Hier kunnen wij je ook mee verder helpen!

Individuele Therapie

Image

  Dans en Bewegings Therapie


  Dans brengt je in verbinding met je lijf en je gevoel. Een proces van zichtbaarheid waarin je leert zorgen voor en luisteren naar je lichaam.

  Therapeut: Fanny Bekx
  Kosten: €70,- / €60,- per uur

   Meer informatie

    

   Image

    Drama Therapie


    Dramatherapie werkt o.a. met verhalen, rollenspel, de verbeelding, interactie en spelplezier. Een mooie vorm om sociale vaardigheden, emotieregulatie, coping en nieuw gedrag te oefenen.

    Therapeut: Leonie der Kinderen
    Kosten: €70,- / €60,- per uur


     Meer informatie
      

     Image

      Muziek Therapie


      Muziektherapie maakt gebruik van muziek luisteren en maken. Therapie in de universele taal van de muziek.

      Therapeut: Sirik de Jong
      Kosten: €70,- / €60,- per uur


       Meer informatie