Contact

Adres

Centrum Vaktherapie
President Rooseveltlaan 213
6224 CP Maastricht

Routebeschrijving

Auto: Het beste kunt je de Edisonstraat invoeren als je navigatie gebruikt aangezien door werkzaamheden aan de A2 de President Rooseveltlaan doodloopt. Aan de Edisonstraat vind je een parkeerplaats (betaald) naast het buurtcentrum van Trajekt (het Trefcentum).
Ook kunt je parkeren op de Voltastraat.

Trein: Verlaat het station aan de achterzijde (oostkant) en loop almaar rechtdoor, je gaat de loopbrug over de A2 over. Houdt dan links aan tot je door een poortje naar rechts de James Wattstraat oploopt. Je vindt Caracola als je linksaf richting de kerk loopt aan je linkerzijde.

Te voet of met de fiets: Steekt je de A2 over vanaf de Scharnerweg? Sla dan direct links af voor de Albert Heijn, en fiets langs de loopbrug af tot je niet meer verder kunt. Sla dan links af door het poortje (James Wattstraat). Je vind Caracola als je linksaf richting de kerk loopt aan je linkerzijde.

Eenmaal binnen bij Caracola (groene deur) ga je rechts op de begane grond en zitten wij in de derde ruimte.

Contact gegevens

Voor meer informatie of het maken van een afspraak kunt je vrijblijvend tijdens kantooruren contact opnemen.

  • +31 622 328 501__________________Leonie der Kinderen, Dramatherapie.
  • +31 623 346 797__________________Sirik de Jong, Muziektherapie.
  • +31 637 193 729__________________Fanny Bekx, Danstherapie.

Visuele Route

Hier ziet je hoe je vanaf de Professor Cobbenhagenstraat de A2 oversteekt en langs de Onze-Lieve-Vrouwe-van-Lourdeskerk naar Caracola loopt, in dat gebouw vind je onze ruimte.