Improv Group

Improvisatie Theater Groep

In oktober 2016 zijn Leonie der Kinderen en Casper Maas (partners in crime) begonnen met het organiseren van Engelstalige improvisatie theater bijeenkomsten in Maastricht. Zij deelden een voorliefde voor improvisatie en wilde dit delen met iedereen die eens wilt komen snuffelen aan improv.

Praktische informatie

Meetings last 2 hours
You can bring your friends and your grandmother
And you can come when you feel like it!
Every week is different

Er is geen vaste prijs, we nodigen je uit om te betalen wat je de bijeenkomst waard vindt. Dit heeft het voordeel dat iedereen kan participeren en het geeft een boodschap van vertrouwen aan de deelnemers af.

We suggereren een donatie van € 5,00. Mocht je niet zoveel financieel kunnen bijdragen? Wij waarderen ook zeker het delen van onze activiteiten of het achterlaten van een review op facebook of google!

Data

Improv group vindt plaats op woensdagen in de oneven weken. Komt dat niet uit of wil je nog meer improviseren? Houd onze agenda in de gaten voor lessen in improvisatie theater.

Agenda

Doel van deze groep

Theater heeft veel positieve effecten zoals toenemende speelsheid, gezonde lachaanvallen, het leren kennen van anderen én het stimuleert je om uit je comfortzone te stappen (wie wilt dit nu niet?). En niet te vergeten, het reduceert stress! Imput van de groepsleden is welkom, waardoor er veel mogelijkheden zijn tot verschillende vormen van spel, en het delen van ervaringen en ideeën.