Improv Group

Improvisatie Theater Groep

In oktober ’16 zijn Casper Maas en Leonie der Kinderen begonnen met een Engelstalige improvisatie theater groep in Maastricht. Beide beleven zijn ontzettend veel plezier aan het samen spelen en improviseren! We nodigen iedereen dan ook uit om een kijkje te komen nemen.

Doel van de groep

Theater heeft veel positieve effecten zoals toenemende speelsheid, gezonde lachaanvallen, het leren kennen van anderen én het stimuleert je om uit je comfortzone te stappen (wie wilt dit nu niet?). En niet te vergeten, het reduceert stress! Imput van de groepsleden is welkom, waardoor er veel mogelijkheden zijn tot verschillende vormen van spel, en het delen van ervaringen en ideeën.

Praktische informatie

Er is geen vaste prijs, we nodigen je uit om te betalen wat je de bijeenkomst waard vindt. Dit heeft het voordeel dat iedereen kan participeren en het geeft een boodschap van vertrouwen aan de deelnemers af.
We suggereren een donatie van € 5,00.
Mocht je niet zoveel financieel kunnen bijdragen? Wij waarderen ook zeker het delen van onze activiteiten of het achterlaten van een review op facebook of onderaan deze pagina!

Meetings last 2 hours
You can bring your friends and your grandmother
And you can come when you feel like it!
Every week is different!

Wie kan deelnemen?

Vind jij het leuk om speelse activiteiten te doen met anderen? Geweldig! Je bent perfect voor deze groep!

Vind jij improvisatie redelijk eng en nogal een uitdaging? Geweldig! Je zult anderen treffen in deze groep zoals jij!Data

Improv group vindt om de week plaats op woensdag. Komt dat niet uit of wil je nog meer improviseren? Op donderdagavond zijn er ook lessen in improvisatie theater.

Agenda