Tarieven en vergoeding

Therapie

Tijdens het kennismakingsgesprek kijken we of wij je kunnen helpen en of er een klik is tussen jou en de behandelaar. Vervolgens kan er nog een intake gesprek volgen. Beide dienen om samen te kijken waar de focus op dient te liggen tijdens de behandeling. De duur van dit traject kan zo kort zijn als zes sessies, en kan zo lang duren als passend is bij jou behoefte en klachten.
Behandelverslagen over de lijn van behandeling met daarin de behandeldoelen zijn inbegrepen, ook kan er sprake zijn een voortgangsverslag en een eindverslag.


Plan een afspraak

Kennismaking

€0

60 Minuten
  • Gratis
  • Vrijblijvend
  • Telt als intake bij vervolg
Boek nu!

Vaktherapie

€75

60 Minuten
  • Persoonlijk Behandelplan
  • Dramatherapie of Muziektherapie
Boek nu!
Coaching

In een coachingstraject stellen we eerst samen een of meerdere doelen. Vervolgens gaan we hier samen mee aan de slag
op een manier die bij jou past. Dit kan zijn in reflectie gesprekken of aan de hand van praktische oefeningen. Je kunt zelf de duur van het traject en de frequentie van de sessies bepalen.


Plan een afspraak
Evenementen

Improv Group bijeenkomst

Vrije gift

Free School evenementen
Vrije gift

Open Mindfulness Meditatie
Vrije gift

Overige workshops 
€ 15/35 p.p. (incl. BTW)


Meer informatie

Contact

Je kunt ons tijdens kantooruren contacteren met al je vragen of om een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek in te plannen.
Heb je voorkeur voor een specifieke therapeut, coach of therapievorm? Laat het ons weten, dan houden we daar in het kennismakingsgesprek rekening mee.

Op zoek naar een workshop of training voor je organisatie? Vraag een offerte op maat aan.Recensies“Centrum Vaktherapie organiseert een breed en gevarieerd aanbod in toegankelijke workshops en cursussen. Het team bestaat uit gepassioneerde mensen met het inspirerende doel het beste in iedereen naar boven te halen. Ze verwelkomen je volledig met alles wat je meebrengt. Ik raad dit initiatief van harte aan.”

Dorus Mokkink
“Centrum Vaktherapie heeft een fantastisch team dat prachtige dingen aanbied ter ondersteuning van je persoonlijke ontwikkeling en innerlijk balans.”

Maike Vierkant


"Ik hou van improv group! Leonie en Casper doen goed werk in het organiseren van deze evenementen, ze zorgen ervoor dat mensen zich buiten hun comfortzone op hun gemak voelen. Ze hebben een hele leuke en gevarieerde groep samengebracht en een gezellige omgeving gecreëerd voor stressverlichting op een speelse en creatieve wijze. Nooit een saai moment! Ik kijk uit naar toekomstige evenementen met hen."

Alex Emmendorfer - Improv Group

previous arrow
next arrow
Slider