Mindfulness training

Tijdens de 8 weekse mindfulness training ga je intensief aan de slag met het oefenen van mindfulness. Je weet al een beetje wat mindfulness is; je hebt erover gelezen of misschien beoefen je zelf al een tijdje mindfulness en wil je je ervaring verdiepen. Als de term mindfulness helemaal nieuw voor je is, kun er op deze website ook een en ander over lezen.

De training bestaat uit 8 wekelijkse bijeenkomsten van 2,5 uur. Tijdens deze bijeenkomsten ga je aan de slag met verschillende oefeningen, die je thuis verder gaat verdiepen. Dit is een belangrijk onderdeel van de training: het maken van de huiswerkopdrachten. Tijdens de bijeenkomsten bespreken we in de groep wat je tegen bent gekomen tijdens het oefenen.

Wat levert de training op?

Na de training ben je bekend met verschillende mindfulness oefeningen en heb je ervaring opgedaan in het oefenen zelf. Je hebt hierdoor meer inzicht gekregen in jou automatische reactiepatronen en geleerd hoe je anders om kan gaan met moeilijke situaties en stress.

Veel mensen die de training gedaan hebben geven aan dat ze na de training:


  • makkelijker omgaan met uitdagingen;

  • meer in balans zijn;

  • en zich beter uitgerust voelen.

Voor wie?

x-large

De mindfulness training is voor iedereen die met meer aandacht wilt leven.
Je hoeft geen ervaring te hebben met meditatie, maar het is wel goed om te weten waar je aan begint. Om het beste uit de training te halen is het nodig dat je ongeveer 45 minuten per dag thuis zelf oefent.
Voor deze training kan iedereen vanaf 18 jaar zich aanmelden.

Praktische informatie

De training kost €300,- inclusief werkboek, cd, deelname aan een stilte dag en een voorgesprek.
Tijdens het voorgesprek kijk je samen met de trainer naar jou verwachtingen ten aanzien van de training. Het kan gebeuren dat in sommige situaties deelname aan de training door de trainer (tijdelijk) wordt afgeraden. In dat geval zal de trainer met een alternatief passend voorstel komen en wordt het lesgeld uiteraard teruggestort.

Na aanmelding ontvang je een uitnodiging voor het voorgesprek en aanvullende informatie.
Let op: aanmelding is pas definitief nadat het lesgeld ontvangen is op rekening IBAN: NL81 TRIO 0391 0254 65, gelieve naam van de training en trainer er bij te vermelden.