Latona Bekker

Linkedin

“Dingen die wij abnormaal vinden worden een stuk logischer als je het vanuit onze evolutionaire reis bekijkt.”


Gratis kennismakingsgesprek?Stuur Latona een e-mail!
(+31) 653538707Of bel ons gerust.

Klinische Psycho- Neuro- Immunologie


De meest interessante vragen vind ik ‘hoe werkt dat bij mensen?’ en ‘waarom werkt het zoals het werkt?’. Na een zoektocht door verschillende studies kwam ik Klinische Psycho- Neuro- Immunologie tegen waar deze vragen de kern van bleken te zijn.

In deze studie onderzoeken we waar symptomen vandaan komen en gaan we op basis van wetenschappelijke inzichten hiermee aan de slag. Vraag je bij ieder symptoom dat je kunt ervaren af hoe dit (samen)werkt en waarom de optie om dit symptoom te produceren bestaat. Ons lichaam is een prachtige machine met ontelbaar veel werkingsmechanismen die als radertjes samenwerken.

De studie heeft mij op een volledig nieuwe manier naar de wereld leren kijken. Het is deze nieuwe blik en mijn enthousiasme daarover die ik zoveel mogelijk wil delen. Hiermee help ik mensen die zijn vastgelopen in hun zoektocht naar verbetering van chronische klachten. Deze klachten kunnen psychisch, lichamelijk, emotioneel of sociaal zijn.


Enthousiasme
Nieuwsgierig
Betrokken
Probleemoplossend denken
  • Lezingen en workshops

    Educatie is het mooiste dat je mensen kunt geven. Zodra je het hoe en het waarom begrijpt krijg je controle over een proces. Pas met een gevoel van controle is de weg vrij voor motivatie.
    Lezingen en workshops zijn mooie tools om kennis te delen en mensen te laten experimenteren met de nieuwe informatie. Vanuit mijn vakgebied, Klinische Psycho- Neuro- Immunologie, kunnen we aan de slag met een verscheidenheid aan onderwerpen. Denk bijvoorbeeld aan voeding, beweging, de invloed van psychologische processen op het in stand houden van chronische ziektes en nog veel meer.

  • Individueel consult

    Therapie vanuit Klinische Psycho- Neuro- Immunologie is geschikt voor de meest uiteenlopende chronische problemen. We gaan op zoek naar de oorzaak van de verstoring zodat we interventies kunnen richten op het oplossen ervan. Ieder mens heeft een uniek proces doorlopen waar de ziekte door is ontstaan en daarom is gepersonaliseerde therapie zo waardevol.