Happiness Projects

Image

Happiness projects worden gecreëerd en uitgevoerd door het team van Centrum Vaktherapie en haar vrijwilligers. Centrum Vaktherapie is een organisatie die therapie en ondersteuning bij persoonlijke ontwikkeling aanbiedt in Maastricht. Daarbij maakt zij gebruik kunstvormen zoals theater, muziek, dans en beeldende kunst. Binnen deze organisatie huizen verschillende non-profit ‘Happiness Projects’ die gericht zijn op het bijdragen aan de samenleving waarin wij ons bevinden, daarbij gebruiken wij de kwaliteiten van deze organisatie; creatieve en sociale projecten die mensen in beweging brengen, inspireren en je doen lachen!

Documentaire Project

We zijn bezig met een kunstwerk over de buurt Wittevrouwenveld te creëren d.m.v. een documentaire. Ons doel is om de tijd te nemen voor de buurtbewoners en te luisteren naar de verhalen die zij met ons willen delen. 
Luister meer

Free School

Op donderdagavonden komen er enthousiate gastdocenten bij ons langs om workshops te geven over datgene wat hen passioneert. Iedereen is welkom om deel te nemen aan deze lessen! De lessen kunnen over diverse onderwerpen gaan zoals dans, geschiedenis, kunst of persoonlijke ontwikkeling.
Leer meer

Improv groep

Onze improvisatie-theater groep bestaat nu een jaar, en we zijn er erg trots op. Elke twee weken komen er allerlei mensen samen plezier maken en improv beoefenen! Je kunt meedoen voor een donatie naar keuze waardoor het voor iedereen toegankelijk is!
Speel meer


Heb je een vraag?

[contact-form-7 404 "Not Found"]