Mindfulness

Centrum vaktherapie nodigt je van harte uit om op zondagochtend met ons mee te mediteren! Deze bijeenkomsten zijn voor mensen die graag samen willen mediteren. De sessies zijn op donatie basis en worden geleid door Sirik de Jong.

We invite you to join us in meditation on Sunday mornings. Whether you frequently practice the art of mindfulness or have only done it occasionally, everyone who wants to meditate in a group is welcome!

• Important to know

We are mindful of your language abilities and thus offer sessions in English or Dutch depending on the participants that attend.

• What to bring?

A donation for the session. Yoga mats, blankets and meditation pillows are all provided!

• More information

Mindfulness is een meditatievorm met zijn wortels in het Boeddhisme. De laatste 30 jaar zijn ook wetenschappers de waarde van mindfulness gaan inzien op het gebied van gezondheidszorg en stress-reductie. Door mindfulness te beoefenen ontwikkelen we een open en accepterende houding naar onszelf en naar wat zich in ons leven aandient. Door deze open, aandachtige en vriendelijke houding kunnen we anders omgaan met de moeilijkheden die we tegen komen in ons leven. Voel je vrij om eens kennis te komen maken (ervaring met mindfulness of meditatie is niet nodig), of om je beoefening te verdiepen samen met anderen!

Datum

31 mrt 2019

Tijd

10:00 am - 11:00 am

Kosten

Donation

More Info

Read More

Locatie

Centrum Vaktherapie
Elisabeth Strouvenlaan 51A 6214 AX Maastricht
REGISTREREN
QR Code