DvT Playgroup

Sinds februari 2015 vindt er elke twee weken een bijeenkomst plaats waarin (aspirant) vaktherapeuten samen Developmental Transformations ontdekken. Door met deze methode te oefenen worden vaktherapeutische vaardigheden op een speelse manier verdiept. Wij nodigen je van harte uit om dieper in deze krachtige methode te duiken en aan den lijve te ondervinden wat DvT kan betekenen voor jou en je cliënten. ( Meer informatie over DvT).

Een nieuwe cyclus van de DvT Playgroup gaat van start om de drie maanden (zie data onderaan de pagina) In overleg is het eventueel mogelijk om tijdens een cyclus in te stappen.
Heb je zin om onze Playgroup te “joinen” en meer vlieg- en speeluren te maken binnen de methode of te sparren met anderen over DvT, neem dan contact op.

Doel van de groep

Het doel van de groep is niet de methode te onderwijzen, maar samen problemen of inspirerende ideeën die je binnen het spel ervaart uit te wisselen. Daarnaast wordt er veel gespeeld en op deze manier geoefend met de methode. We bespreken literatuur en proberen elkaar te stimuleren om verdieping te zoeken in de methode. Er is een open en laagdrempelig groepsklimaat waardoor het gemakkelijk is om te oefenen.

x-large
Voor wie?

x-large

Deze groep is geschikt voor vaktherapeuten die al ervaring hebben in DvT en meer willen oefenen met de methode. Ook voor dramatherapeuten die nog geen enkele ervaring hebben met DvT is dit een mooi moment om er mee in aanraking te komen.
Alle studenten van de opleiding zijn welkom om zich bij de groep te voegen. Wanneer je eerstejaars of een ander media dan drama bent is dit in overleg.

Praktische informatie
Geregeld organiseren we kostenloze kennismakingsbijeenkomsten
Een bijeenkomst duurt 2 uur
Een DvT Playgroup cyclus (6 bijeenkomsten): 90€
Elke twee weken op woensdagochtend 9:30 - 11:30
Data

Woensdag 01-11-17 Bijeenkomst 1 v/d 6 9:30-11:30
Woensdag 15-11-17 Bijeenkomst 2 v/d 6 9:30-11:30
Woensdag 29-11-17 Bijeenkomst 3 v/d 6 9:30-11:30
Woensdag 13-12-17 Bijeenkomst 4 v/d 6 9:30-11:30
Woensdag 10-01-18 Bijeenkomst 5 v/d 6 9:30-11:30
Woensdag 24-01-18 Bijeenkomst 6 v/d 6 9:30-11:30

Stéphanie - Student Dramatherapie

“Ik ben met de DVT-cursus begonnen omdat ik niet goed tegen verandering kon en bij DVT kom je hier niet onderuit!”


Tadeus - Dramatherapeut

“Ik raad het iedereen aan die zich misschien soms niet zo vrolijk voelt of wilt oefenen met contact maken met andere mensen.”

Fleur - Dramatherapeut

“De DvT groep bij Casper en Leonie heeft mijn playspace vergroot en me over mijn spelblokkade met DvT heen geholpen.”

Petra - Dramatherapeut

“Ik leer op een ontspannen en speelse manier mijn eigen patronen ontdekken en kan me daarbij ook ontwikkelen als dramatherapeut. Het is zeker het uitproberen waard!”

Elza - Dramatherapeut

“Het is spannend en leuk tegelijk, je kunt lekker alles eruit spelen zonder oordeel!”