Creatieve Coaching

Centrum Vaktherapie is een partnerschap tussen verschillende vaktherapeuten die geestelijke gezondheidszorg aanbieden in Maastricht. Ons aanbod is erop gericht de gezondheid van de directe omgeving te optimaliseren en mensen te inspireren tot een gelukkige leefstijl in verbinding met de wereld om hen heen.
Naast educatieve, ontspannende, inspirationele en speelse activiteiten bieden wij ondersteuning in persoonlijke ontwikkeling en stress gerelateerde klachten d.m.v. coaching en therapie.

Coaching door een vaktherapeut maakt veelvuldig gebruik van creatieve elementen, afgestemd op jou voorkeur. We maken gebruik van oefeningen met non-verbale elementen. Je kunt denken aan beeldend werk, lichaamsgerichte oefeningen of het maken van muziek.
Op deze wijze creëren we een balans tussen cognitief, emotioneel en fysiek leren.

Elke persoon heeft unieke vragen en doelen en we creëren altijd samen de vorm en inhoud van het coachings-traject. Kom gerust vrijblijvend langs om te bespreken of coaching bij Centrum Vaktherapie bij jou past. Dat is voor ons net zo belangrijk om te weten als voor jou!

Voorbeelden van variaties in Creatieve Coaching
Kosten
€35,00 per uur
In overleg kan een inkomensafhankelijk tarief worden toegepast.