Creatieve Coaching

Centrum Vaktherapie is een partnerschap tussen verschillende vaktherapeuten die geestelijke gezondheidszorg aanbieden in Maastricht. Ons aanbod is erop gericht de gezondheid van de directe omgeving te optimaliseren en mensen te inspireren tot een gelukkige leefstijl in verbinding met de wereld om hen heen.
Naast educatieve, ontspannende, inspirationele en speelse activiteiten bieden wij ondersteuning in persoonlijke ontwikkeling en stress gerelateerde klachten d.m.v. coaching en therapie.

Coaching door een vaktherapeut maakt veelvuldig gebruik van creatieve elementen, afgestemd op jou voorkeur. We maken gebruik van oefeningen met non-verbale elementen. Je kunt denken aan beeldend werk, lichaamsgerichte oefeningen of het maken van muziek. Op deze wijze creëren we een balans tussen cognitief, emotioneel en fysiek leren.

Waar kan coaching jou bij ondersteunen?

 • Assertiviteit & Grenzen

  Het ontwikkelen van je interpersoonlijke vaardigheden op het gebied van grenzen aanvoelen en aangeven, voor jezelf opkomen en authentiek communiceren.

 • Stress Management

  Praktisch aan de slag met oefeningen rondom stress om deze te leren herkennen en te voorkomen. Door oefening ontwikkel je nieuwe manieren van coping.

 • Sociale Vaardigheden

  Het ontwikkelen van vaardigheden om jezelf authentiek te presenteren, verbinding te leggen met anderen en goed af te stemmen op sociale situaties.

 • Zelfwaardering

  De tijd nemen om te investeren in de relatie met jezelf. Werken aan zelfvertrouwen en op zoek naar je kwaliteiten en wensen.

Elke persoon heeft unieke vragen en doelen en we creëren altijd samen de vorm en inhoud van het coachings-traject. Kom gerust vrijblijvend langs om te bespreken of coaching bij Centrum Vaktherapie bij jou past. 

Tarieven individuele Coaching

Intake / Kennismaking (60 min.):                                                                    Gratis en vrijblijvend

Individuele coaching (60 min.):                                                                        € 35,- per uur (incl. BTW)

Aangepast tarief voor mensen met een lager inkomen:                          € 30,- per uur (incl. BTW)

Aanmelden

In een coachingstraject stellen we eerst samen een of meerdere doelen. Vervolgens gaan we hier samen mee aan de slag op een manier die bij jou past. Dit kan zijn in reflectie gesprekken of aan de hand van praktische oefeningen. Je bepaalt zelf hoeveel sessies je wilt.

Hannelore Riemenschneider

“Ik heb een cursus DvT gevolgd bij Centrum Vaktherapie & heb hier een hele fijne ervaring mee! De theorie was interessant en begeleiding goed! Zeker een meerwaarden in Maastricht! Top!”

Theodorus Mokkink

“Centrum Vaktherapie organiseert een breed en gevarieerd aanbod in toegankelijke workshops en cursussen. Het team bestaat uit gepassioneerde mensen met het inspirerende doel het beste in iedereen naar boven te halen. Ze verwelkomen je volledig met alles wat je meebrengt. Ik raad dit initiatief van harte aan.”