Gerard Bekker

Linkedin

“Het is spannend om de uitdaging aan te gaan. Vaak gaan we het uit de weg of zijn we juist te streng in onze doelen. We willen immers veranderen. Daarom combineer ik zachtheid met daadkracht. Jouw weg is een prima weg. Laten we deze bewandelen.”


Gratis kennismakingsgesprek?Stuur Gerard een e-mail!
(+31) 620 560 662Of bel ons gerust.

Mental Health Coach


Hallo, mij naam is Gerard. Tijdens mijn werk als gastheer en masseur in een wellness center heb ik mijn passie ontdekt voor de mens en zijn welbevinden. Het creëren van de juiste sfeer tot de directe invloed van de aanraking. Met aandacht en intentie vindt ik de zere plek en verzacht de wonden.
Sindsdien ben ik op zoek naar manieren om effectief in te spelen op iemands innerlijke behoefte, met name het vinden en verlichten van de innerlijke zere plekken. Ik heb in mijn eigen ontwikkeling veel baat gehad aan diverse therapievormen waaronder de vaktherapie. Essentieel hierbij bleek een setting die de veiligheid bied om uit je comfortzone te stappen en innerlijke uitdagingen aan te gaan. Positieve context herschrijft de oude patronen.
Momenteel ontwikkel ik me als coach zodat ik zelf dit proces effectief kan inzetten en mensen deze duurzame transformatie kan helpen ondergaan. Centrum Vaktherapie vormt een broedplaats voor verschillende therapievormen die elkaars werking versterken. Dit bied een mooie kans voor vernieuwing en hierin speel ik graag mijn rol.


Empatisch
Management
Zachtheid en aandacht
Enthousiasme
  • Massage Workshops

    De menselijke aanraking is een essentieel onderdeel van het welzijn en van een goede gezondheid. Het is de meest intieme manier van verbinden en communiceren met je innerlijke wereld en de wereld om ons heen. Het begrijpen van de reactie van je lichaam op aanraking stelt ons in staat om op een speelse manier het zelf-genezende vermogen van ons lichaam te stimuleren.

  • Assertiviteit en Grenzen

    Wanneer je het lijf betrekt bij het onderzoek naar persoonlijke grenzen wordt het voor de meeste mensen al snel heel duidelijk. Ook assertiviteit kan makkelijk geoefend worden in groepsverband bijv. d. m. v. rollenspellen. Ook is improvisatie binnen theater een mooie vorm om te gebruiken om de persoonlijke ontwikkeling te stimuleren.


Kennismaking

Zelf een therapeut of coach kiezen is niet makkelijk via een website. Binnen Centrum Vaktherapie is de drempel om kennis te maken met leden van ons team heel laagdrempelig. Een kennismakingsgesprek is gratis en vrijblijvend en je bent van harte welkom om binnen te lopen bij onze verschillende open activiteiten. We horen graag van je!